Gullskoen


Årets danseband

Årets danseband

Årets danseband
Så var klokken så vidt passert midnatt, og Anne Nørdsti hadde akkurat rukket å gå av scenen, for at Ole Ivars, som også vant prisen, skulle gjøre seg klar for sin sist økt! Begge disse var blant de nominerte i år, og var sammen med øvrige nominerte representert på scenen.

De nominerte i klassen årets danseband var :
Ingemars
Anne Nørdsti
Ole Ivars
Nyanse

Juryen hadde følgende argumentasjon;
”Ingen over ingen ved siden. Bandet favner et publikum langt utenfor dansefolket. Gjennom snart 50 år har de underholdt på alt som finnes av scener i Norge, og er det eneste bandet som har spilt i den Norske Opera. Bandet har høstet mye heder, og har flere Spellemannspriser på samvittigheten. Alle nordmenn har på en eller annen måte et forhold til de eviggrønne slagerne som ”Nei så tjukk du er blitt” og ”Kongen av campingplassen”. I tillegg spiller de dansemusikk som fyller gulvene!”

Det var William Kristoffersen som på vegne av bandet tok i mot prisen og en proffesjonell RØDE sangmikrofon sponset av Norsk Musikkdistribusjon! Han takket jury og dansefolk, og syntes dette var utrolig spennende og overaskende. Og på tross av mye ros og heder til dette flotte bandet gjennom årene, var dette en pris hele bandet virkelig så ut til å sette stor pris på!