Gullskoen


Årets danseband

Årets danseband

Årets Gullskoen fikk rekordoppslutning. Nærmere 3300 stemte på hver sine favoritter, og nesten 80% svarte, i vår uhøytidelige spørreundersøkelse på www.dd.no, at Gullskoen er en viktig pris for dansebandbransjen.

Årets Gullskoen, ble delt ut på direktesendt radio, i ”På Dansefot” den 4. november. Undertegnede hadde tatt turen opp til Trondheim, Tyholt og Erik Forfod. Raus som han er, denne koselige trønderen, hadde redaksjonen i På Dansefot, stilt en time til disposisjon for oss og prisen vår.

De nominerte i år var;
Ingemars
Dænsebændet
Hilde & Gutta
Bjørns Orkester
Contrazt

VILL JUBEL
Og det ble en vellykket affære – og skikkelig liveradio. Vinnerne ble bekjentgjort kvart på tolv. Alle nominerte hadde på forhånd blitt forberedt på at vi kanskje ringte, og jubelen stod også i taket da Terje Ingemar Larsson tok telefonen. Det populære bandet spilte denne kvelden på Norlandia Dovrefjell hotell på Dombås. Og vi antar at publikum var oppmerksomme på det som kanskje kom til å skje. Det var i hvert fall nesten umulig å få Terje til å høre hva Erik Forfod forsøkte å si. Men det var ingen tvil om at Terje forstod hva telefonen innebar. Vi hørte bare en masse hyl, og Terjes ”desperate” forsøk på å roe publikum.

Det var i år andre året på rad at Ingemars vant, og vi føyer oss inn i rekken av gratulanter.