Gullskoen


Trofe 2015

Er du en av kandidatene?

På forsiden akkurat nå

Gullskoen er ment å være en fest som hyller bransjen. Dette gir gode synergier for alle i mange retninger, og er du blant kandidatene kan du bruke dette til å gjøre folket oppmerksomme på at du finnes. Gullskoen er av mange ansett som et trofe å hige etter, og det er i kategoriene årets danseband og årets arrangør, bestandig vår egen kvalitetsvurdering som ligger til grunn for at dere er blant kandidatene.

Alle kandidater er i våre øyne likeverdige til å både bli nominert, samt til å vinne. Det er opp til publikummet deres å bestemme hvem som trekker det lengste strået.

Opp gjennom har mange i denne delen av prosessen ofte benyttet både facebook, og lokale medier for å sette seg selv på kartet. Og det hjelper da også veldig for en slik type publisitet, at det faktisk er andre og nøytrale parter som synes det dere gjør er veldig bra.

Så til alle dere, som er blant årets kandidater – sjekk ut detaljene rundt stemmeinfoen, og frem dette på Facebook, ring lokalavisa eller kontakt andre medier. Det er fest – og dere er invitert!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også