Gullskoen


Letohallen v13 AB (50)

Nominerte Letohallen

På forsiden akkurat nå

Av de nominerte arrangørene, er Letohallen en «gjenganger». De vant som årets arrangør Gullskoen 2009. Vi tok en prat med markedsansvarlig Tone Føleide Sandvold.

Navn: Tone Føleide Sandvold
Representerer: Letohallen (Gardermoen messe og konferansesenter AS)
Nominert for: Dansegalla i Letohallen
Stemmeinfo: ARRANGØR + LET til 2030

Hva synes dere om å bli nominert?
– Åhh, det var veldig stas! Vi håpet jo på at vi skulle bli nominert denne gangen og hadde en god følelse – så vi er selvfølgelig veldig spent på om vi kan klare oss helt frem i konkurransen.

Hva betyr Gullskoen?
– Vi vant Gullskoen for beste arrangør i 2009 og vi er veldig stolte av det og bruker det fortsatt når vi snakker om våre dansegallaer. Skiltet med prisen har vi hengt opp i resepsjonen så alle kan se den? Gullskoen er jo en flott bekreftelse på at det man gjør når det kommer til å arrangere dansegalla er bra, og for oss henger den høyt. En flott utmerkelse. Det ligger utrolig mye hardt arbeid bak en slik pris og de arrangørene som vinner har absolutt fortjent dette.

Tone Sandvold Letohallen

Hva inspirerer dere?
– Vår største inspirasjon er fornøyde gjester! Enten det er hotellgjester som overnatter på hotellet vårt eller det er festglade dansegalla besøkende som kommer igjen år etter år. Det er også veldig moro og tilfredsstillende å se at et arrangement , stort eller lite, går smertefritt etter planen og både gjester og ansatte er fornøyde og blide! Og så er det veldig gøy å se et dansegulv fullt av smilende, dansende og glade mennesker. Man er jo bare nødt til å bli i godt humør av det! Alt dette er inspirerende og gjør at vi ikke bare gjennomfører dansegaller for profitt, men fordi vi også synes det er et veldig hyggelig arrangement!

Hva er god dansebandsmusikk?
– For oss som arrangør er god dansebandmusikk musikk som holder et høyt nivå musikalsk og som tar sin rolle som utøvende artister seriøst. Det må selvfølgeig være musikk og artister som har et godt publikumstekke og som når frem til mange. I en tid da kampen om oppmerksomheten er stor, og publikum kan velge og vrake av kulturarrangement hver eneste helg hele året er konkurransen hard og kun de beste vil kunne klare seg. Dette gjelder både band og arrangører.

Hva har dere på gang fremover?
– Vi har dansegallaer to ganger i året – i mars og oktober. Og 4. oktober så kommer Rune Rudberg med band, samt Contrazt. Vi gleder oss! Håper vi innen den tid har fått et nytt skilt i resepsjonen!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også