Gullskoen


Ingemars WEB

Nominerte Ingemars

På forsiden akkurat nå

De tre første årene av Gullskoen, gjorde Ingemars rent bord, og dro prisen hjem igjen og igjen. Nå er dette noen år siden, men igjen er gutta fra de store skoger, igjen nominert. Vi tok oss en prat med trekkspeller og glagutt Odd Arne Sørensen.

Navn: Ingemars
Nominert til: Årets danseband for albumet «Detta derre derre der»
Stemmeinfo: DANSEBAND + ING til 2030

Hva syntes dere om å bli nominert?
– Å bli nominert til Gullskoen 2014 er kjempeartig for oss. Vi føler det ekstra spesielt i år da vi er blitt nominert i hele 3 klasser. Årets danseband, Årets danselåt med «Detta Derre Der» og Odd Arne som Årets musiker. Tusen takk alle Ingemarsvenner for nominasjonen. Dere er best!

Hva betyr Gullskoen?
– Gullskoen er vår egen bransjes lille Spellmannspris! En stor annerkjennelse og inspirasjon for oss alle.

Hva blir dere inspirert av?
– Det er nok publikum og underholdningen som inspirerer mest. Uten publikum finnes ingen fester og arenaer som vi kan fremføre vår musikk. De stiller mangtallige og entusiastisk opp hver gang vi kommer for å underholde og spille opp til dans. Vi blir også veldig inspirert av hverandre, både internt og av resten av bransjen i perioder da vi jobber godt. Mange gode orkestrer som kommer med gode ideer som gjør at vi alle hever oss alle sammen.

Hva er god dansemusikk?
– God dansemusikk er da man kjenner det rykker i dansefoten og man får spontant lyst til å danse.

Hva har dere på gang fremover?
– Vi ser virkelig lyst på fremtiden, med mange flotte spillejobber. Ingemars har virkelig våknet til live igjen! Vi har skiftet mannskap, og syntes selv dette ble en skikkelig spennende sammensetting. Planen vår er å komme med en ny CD rundt årskiftet. (Foto: Asle Strand – besetningen er endret etter at bildet er tatt)

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også