GullskoenÅrets priser

Hanne Mette ferdig brukket (2)

Nominert til årets danseband: Hanne Mette

På forsiden akkurat nå

Hanne Mette Gunnarsrud sees på flere og flere scener med bandet sitt. Nå i vinter var hun også nominert til Spellemann for albumet Minner, og jammen vant hun ikke også. Vi tok en liten prat med glajenta om nominasjonen til Gullskoen, og hva hun tenkte om det:

Navn: Hanne Mette Gunnarsrud
Representerer: Hanne Mette Band
Nominert til: Årets danseband for albumet «Minner»
Stemmeinfo: DANSEBAND + HAN til 2030

– Det var veldig hyggelig å blir nominert igjen i år også. Jeg har blitt nominert en gang tidligere, i 2011 med første plata «Vår». At vi blir nominert igjen for den andre, viser jo at vi har laget en bra plate som folk liker. Veldig glad og stolt over å være nominert. Det er kjempe artig og en stor ære. Veldig hyggelig å være blant de fire, men dette blir ikke lett, det er tre meget sterke kandidater jeg konkurrerer mot.

Hva betyr Gullskoen?
– Gullskoen betyr veldig mye. Dette er jo vår egen bransjepris! Det er jo folket som bestemmer og det er utrolig artig å nå så langt. Merker at publikum setter pris på det vi gjør. For meg er det en seier i seg sjøl og en stor motivasjon til å jobbe videre. Tusen takk til alle DD leserne for stemmene så langt.

Hva er god dansemusikk?
– Gode låter som trigger dansefoten (god takt), fine tekster, en klar og tydelig melodilinje. Man trenger ikke sette dansemusikk i bås. Det er musikk man kan danse etter. Akkurat i skrivende stund har vi fått med oss to nye bandmedlemmer, så vi øver om dagen og har det kjempe artig. I sommer skal vi ut å spille for glade dansefolk. Vårdansen på Gol, Dansefestivalen på Sel, Dansbandsveckan i Malung og Fiskefestivalen, Bessaker for å nevne noe. Vi jobber også med nytt låtmateriale til ny plate som ikke har fått noen dato for utgivelse. Det skjer mye. Bare å glede seg fremover. Til slutt vil jeg ønske de tre andre nominerte masse lykke til. Dette blir gær tøft!! (Foto: Helge Jørgensen)

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også