GullskoenÅrets priser

Magne Hoftun

Gullskoenominerte Vårdansen på Gol

På forsiden akkurat nå

Årets Gullskoen samler flere stemmer enn noen gang. Før vi går i trykken med juninummeret nærmer vi oss 6000 stemmer. Det er forskjellig hva man gjør ut av en Gullskoennominasjon. Mange er flinke til å foprtelle alle om det, og på den måten lage litt ståhei rundt seg sjøl og Gullskoen, og dermed bransjen. Andre velger å ligge litt lavere i terrenget. Vi har tatt mange av de nominerte på pulsen og stilt dem noen spørsmål rundt det å være Gullskoennominert, status for bransjen og hvilke planer de har. Her er svarene vi fikk fra Magne Hoftun, ansvarlig arrangør på Gol Camping.

Navn: Magne Hoftun
Representerer: Gol Camping
Nominert for: Vårdansen
Stemmeinfo: ARRANGØR + GOL til 2030

Gol Camping er mangeårig arrangør av dans, og kanskje spesielt kjent for Vårdansen, som også er det arrangementet som danner grunnlag for Gullskoennominasjonen.

Hva tenker dere om å bli nominert?
– Det er jo veldig hyggelig å bli nominert, vi tar det som ett bevis på at arrangementet vårt blir satt pris på.

Hva betyr Gullskoen?
– Gullskoen gir honnør til de som satser på dans og danse arrangement.

Hvor viktig er det å lage et godt arrangement?
– For å lage et godt arrangement, trenger en et seriøst fokus i alle ledd. Fra telt, lokaliteter, sanitærforhold, vakthold, markedsføring, tilgjengelighet for innkvartering og gode caravan plasser. I tillegg trenger man gode varierte danseband og artister, og et godt innhold i arrangementet.
– I vårt tilfelle har den lokale handelstanden sett verdien i vårt arrangement og lager egen avis med gode tilbud til våre gjester under Vårdansen. Et godt arrangement gir goodwill.

Hva inspirerer dere?
– Gode tilbakemeldinger, blide og hyggelige folk som kommer tilbake år etter år. God omsetning og lønn for strevet inspirerer også.

Hva er god dansebandmusikk?
– God dansemusikk er band som spiller god og dansbar musikk, gjerne variert og ikke minst må lyden være bra. Danseband som har god kontakt med publikum skaper ekstra hygge og en god ramme for arrangementet.

Er dansebandmusikk blitt for dyrt?
– Nei. En får mye god underholdning fra kr. 25 – 70.000.-. De som kan ta fra kr. 70 – 130.000,- trekker mer publikum og bør også ha betalt for det.

På bildet er Magne sammen med Wenche Dokken, en av campingens dyktige medarbeidere. (Foto: Asle Strand)

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.