Gullskoen


Odd Arne AS

Nominerte Odd Arne Sørensen

På forsiden akkurat nå

Tilbake i Ingemars, trekkspiller og humørgutten Odd Arne Sørensen. I år har han igjen blitt nominert til Gullskoen årets musiker. Han vant prisen i 2011. Hva tenker Odd Arne om dette lurte vi på;

Navn: Odd Arne Sørensen
Nominert som: Årets musiker
Stemmeinfo: MUSIKER + OAS til 2030

– Å bli nominert til Gullskoen 2014 er kjempestort! Men å bli nominert som årets musiker er på så mange måter så personlig, slik at det føles så utrolig stort. Tusen takk alle sammen for nominasjonen! Dette betyr mye for meg!

Hva betyr Gullskoen?
– En stor annerkjennelse og inspirasjon for musikere, produsenter, arrangører og dansefolket.

Hva blir du inspirert av?
– Jeg blir så inspirert av det kicket jeg får av publikum, og kjenner det bruser hett i Spellmanns-blodet da jeg går ut på scena. Jeg blir også kjempeinspirert av mine medmusikanter. Alle jeg har spilt med har en fantastisk fremtoning, og vi har alle så mye å lære av hverandre. Jeg syntes vår bransje har så mange flotte artister med sine særpreg, og blir mektig imponert over seriøsiteten og all jobben mange band og artister legger ned. Å løfte hverandre frem føles både riktig og godt!

Hva er god dansemusikk?
– Det skal rykke skikkelig i dansefoten

Hva har du på gang fremover?
– Nå gledes det med festivaler og herlig sommer, men rett etter ferien starter vi cd-innspillingen med Ingemars. Ellers består hverdagen av å reise rundt på eldresenter og foreninger både med gode spillekamerater og alene. Forutenom mange flotte Ingemars-danser rundt om i Norges vakre land, blir det også et par utenlandsturer i høst og vinter. Først på Terjes gammeldansfestival på Puerto Rico i november, og så direkte til jubileumsgallaen til Nordisk forening Lanzarote. Så skal jeg og PK underholde og feire jul i sammen på Nordic Resort i Thailand. Jeg må si jeg føler meg stolt og priveligert som får reise og oppleve så mye som jeg gjør.

Tusen takk igjen for nominasjonen alle sammen! Dere er best! (foto: Asle Strand)

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også