Gullskoen


Skei WEB

Gullskoennominerte Jølster Servering

På forsiden akkurat nå

En av arrangørene som har befesta seg og sitt arrangement, er Jølster Servering i Skei. Fjøsen pub, som er arena for arrangementet, hadde i år også besøkrekord og topp vær. Vi tok oss en prat med daglig leder Kåre Fossheim om nominasjonen;

Navn: Kåre Fossheim
Representerer: Jølster servering (Dansegalla på Fjøsen)
Nominert til: Årets arrangør
Stemmeinfo: ARRANGØR + JØL til 2030

– Vi vart veldig overaska og glade når vi fikk beskjed om at vi var nominerte og ikkje minst
når vi kom vidare som ein av dei 4 gullskofinalistane. No skal vi arrangere dansegalla for 9.
gong, og utviklinga føler vi har vore stor frå første arrangement til no. Denne nominasjonen
viser at vi gjer noko rett og ikkje minst at folk sette pris på oss! Det betyr mykje for oss å vær
nominerte!

Hva betyr Gullskoen?
– Gullskoen er et bevis på kva vi har oppnådd. Og det er eit bevis på at det går an å få til eit stort dansearrangemang på ein liten plass som Skei. Det ligg mykje arbeid bak, men det gjev oss motivasjon til å forsette.

Kåre og Arna Fossheim
Kåre og Arna Fossheim er vertskapet under dansegallaen på Fjøsen

Hvor viktig er det å lage et godt arrangement?
– For oss er det viktig at dansegallaen er vellykka. Slik at publikum ynskjer å kome tilbake, samtidig får vi eit godt rykte og endå fleire nye gjester. Har vi ikkje eit godt arrangement, får vi heller ikkje publikum.
– For å ikkje gløyme dansebandgruppene, så er det kjempe viktig at dei og trivast hos oss og har lyst å komme tilbake på fleire spelejobbar.

Hva inspirerer dere?
– Det som er kjekt er at vi møter mykje nye og kjekke folk frå heile landet, vi dannar oss eit stort nettverk både med publikum og artistane. Sjølvsagt fornøgde besøkande, gode tilbakemeldinga og god omtale. Og sist men ikkje minst den flotte dugnadsgjengen vi har rund oss.

Hva er god dansebandmusikk?
– At artistane utstrålar spelarglede og gjev av seg sjølv til publikum

Er dansebandmusikk for dyr?
– Vi har forståelse for at prisane er som dei er, dei som spelar i danseband ofrar ofte mykje av si fritid og reiser både land og strand for å spele for oss.

Hva har dere på gang framover?
– Vi er jo akkurat ferdig med årets arrangement, og er utrolig godt fornøyd. 3100 besøkende på de to dagene er veldig bra, og vi nærmer vel oss ei smertegrense for hvor mange vi har kapasitet til. Vi snakker litt om å utvide med en dag, men siden vi benytter parkeringsplassen til kommunehuset, blir det litt utfordring hvordan vi skal få til dette, på en hverdag når plassen er i bruk.

Det er klart det er artig når man får det til, men det som varmer og gleder mest er alle de blide gjestene. Å se folk fornøyde varmer stort, avslutter Kåre Fossheim.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også