GullskoenÅrets priser

Ronny Nilsen WEB 2

Gullskoennominerte Brødrene Nilsen

På forsiden akkurat nå

Vi tok i år flere av de nominerte på pulsen. Årets Gullskoen samler flere stemmer enn noen gang. Før vi går i trykken med juninummeret nærmer vi oss 6000 stemmer. Det er forskjellig hva man gjør ut av en Gullskoennominasjon. Mange er flinke til å foprtelle alle om det, og på den måten lage litt ståhei rundt seg sjøl og Gullskoen, og dermed bransjen. Andre velger å ligge litt lavere i terrenget. Her er hva Ronny Nilsen i Pegasus svarte;

Navn: Ronny Nilsen
Representerer: Pegasus
Nominert som: Årets tekstforfatter for albumet «Vendepunkt»
Stemmeinfo: TEKSTFORFATTER + BNI til 2030

Gullskoen har fem ulike kategorier. En av dem er årets tekstforfatter. Ronny Nilsen opg Tommy Nilsen (Pegasusbrødrene) er av de som er nominert til prisen. Nominasjonen gjelder albumet «Vendepunkt». Vi tok en prat med den ene av de – Ronny, og her er hva han tenker rundt Gullskoennominasjonen.

– Å bli nominert til Gullskoen er jo en stor ære. Å bli satt pris på av sjangren og publikummet, er bra og viktig. Gullskoen er en viktig del av dansebandsjangren, da det er med på å markere og feire utøverne.

Hva inspireres du av?
– Inspirasjonen min er å lage musikk som både danserne og lytterne setter pris på.

Noen planer fremover?
– Jeg er i gang med å skrive låter til min neste cd, som blir oppfølgeren til «Fra meg til deg».

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også