GullskoenÅrets priser

Kai Robert

Gullskoenkonferansier Kai Robert Johansen

På forsiden akkurat nå

Kai Robert er travel som aldri før. Ikke før han har lagt Island og USA for sine føtter, har han prosjekter på gang flere steder. På toppen av det har han nok et album på trappene: Kai Robert Golden Hits Vol. 1

Albumet er tenkt promotert der han er, og vil inneholde de beste låtene fra hans 64 forskjellige album gjennom snart 45 år som entertainer og musiker rundt om. Kai Robert gjestespiller på trompet med Ole Ivars på noen jobber, og er i disse dager i sluttspurten av en musikkvideo «Juletrompeten», som William Kristoffersen fra Ole Ivars har spesialskrevet til Kai Robert. I tillegg har han spilt inn både cd og dvd sammen med Nidarosdomens guttekor!

Kai Robert står på scenen under hele festivalen på Sel, som programleder og underholder. Men hjertet hans banker litt ekstra på lørdagskvelden, da Gullskoen deles ut.
– Det er en ære å få være programleder for GULLSKOEN 2014 foran ”verdens flotteste og mest entusiastiske publikum ” i storteltet på Lørdagskvelden på Dansefestivalen på Sel! Jeg tror det betyr svært mye for de og den som mottar prisen, som etter hvert blitt et viktig varemerke i bransjen!

– Jeg er også optimistisk i forhold til framtiden til dansebandsjangeren! Flere og flere vil danse som en god trim, blant annet, og da vil vi fortsatt trenge mange, gode danseband framover! Jeg har en drøm og det er at vi kunne fått et ungt, spennende danseband av 20-åringer! Det hadd vært no?
Vi sees på Sel!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også