GullskoenÅrets priser

Erik Forfod

Gullskoen i På Dansefot

På forsiden akkurat nå

Lørdag kveld er redaktør Dag Mangseth gjest hos Erik Forfod i programmet På Dansefot. Anledningen er siste innspurt av Gullskoenprisene, og paralellt med at de ulike kategoriene og de nominerte presenteres, spilles ulike låter fra de nominerte.

På Dansefot er NRKs mest hørte program gjennom tidene. Dette var også anledningen til at Erik vant Gullskoen årets hederspris i 2011.

– Gullskoen er en kjempefin pris, som folket vet hva er. Det var også veldig stas selv å vinne prisen, sier Erik til DD og Gullskoen.no.

Erik har planene klare utover sommeren, men innrømmer at i år tar også fotballen en del av tida;
– Jeg får dessverre ikke med meg Seljordfestivalen i år, da gutungen skal spille i fotballcup, avslutter dansebandgeneralen fra Tyholt.

Lørdag – nærmere bestemt kl 22 på kvelden er det NRK P1, som gjelder. Vi høres. I toppen av siden ser du hurtigfaner til de ulike prisene. Klikk deg videre og les hvordan du stemmer på din favoritt. Du som stemmer kan også bestille deg gratis en Gullskoenpins.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også