Gullskoen


Trofe 2014 på fløyel_WEB

Fem trofeer søker nye eiere

På forsiden akkurat nå

Vi er inne i siste uken før det hele avgjøres. Vi ser at folket øker takten i sine stemmer, og bare i går – søndag, kom det inn hele fem hundre stemmer. Vi er nå oppe i 7000 stemmer totalt. I år har vi helt nye trofeer, i ekslusivt krystall. De ligger pent pakket i sort fløyel i hver sin eske og venter på å komme til sine nye eiere, på en peishylle eller i en monter.

Hvem det blir som stikker av med seieren i de fem klassene, er det nå du som leser som bestemmer. Det som er ekstra gledelig i år er at det har kommet inn mange stemmer også i kategoriene Årets danselåt og årets tekstforfatter, men vi kan avsløre at det er relativt jevnt i alle klassene, og ikke er det slik at det er veldig få telefonnumre som stemmer. Selv om totalt antall stemmer er litt færre enn på samme tid i fjor, er det flere folk som er med å stemme. Det er registrert nesten 2900 forskjellige telefonnumre i våre baser, noe som sier at hver har stemt i snitt litt mer enn to ganger.

Vi ønsker alle nominerte lykke til. Husk Dnsefestivalen på Sel – den 12 juli klokken 21.00. Da deles prisene ut foran et stort publikum. Du kan stemme frem til lørdag klokken 12.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også