Gullskoen


Gullsko ren bakgrunn

Stem frem Gullskoen 2013 Årets tekstforfatter

På forsiden akkurat nå

I år har vi fått 2 nye priskategorier, Gullskoen 2013 Årets danselåt, og Gullskoen 2013 Årets tekstforfatter.

Gullskoen 2013 vil derfor bestå av i alt fem kategorier;

Gullskoen Årets arrangør
Gullskoen Årets danseband
Gullskoen Årets musiker
Gullskoen Årets danselåt
Gullskoen Årets tekstforfatter

Abo promo lite for teksinnlegg Gullskoens to nye kategorier, som du kan påvirke!

Gullskoens formål;
Gullskoenprisene har til formål å fremme norsk dansekultur, gjennom å rette fokus og synliggjøre den gode kvaliteten, positiviteten og engasjementet som råder på grasrotnivå.

Gullskoen Årets tekstforfatter
Det å lage god dansebandmusikk er en kunst. Gullskoenprisene har et generelt fokus på kvalitet. Gullskoen Årets tekstforfatter relateres til produksjon av minst en tekst, utgitt i 2012. Teksten må være gjennomarbeidet og ha et innhold, eller fortelle en historie man kan relatere seg til. Kriteriet er videre at vedkommende som foreslåes fortsatt er produktiv.

For å sende inn forslag til Gullskoen Årets låtskriver, sender du følgende melding;
TEKSTFORFATTER + navn til 2030.*

 

Siste utgave kj%C3%B8pes her Gullskoens to nye kategorier, som du kan påvirke!

Gullskoen Årets danselåt
Det er slik at enkelte låter klistrer seg mer til minnet enn andre. Og noen låter gir deg ekstra lyst til å danse. Dette kan skyldes bandets evne til å lage ekstra driv, men utgangspunktet er gjerne melodien, takten og ørefaktoren. Kriteriet blir todelt; Allsangfaktor og trengsel på gulvet. Du inviteres derfor til å være med å foreslå din favoritt. Kravet er at låten er å finne på en norsk utgivelse i 2012, og at låten tidligere ikke er utgitt. Prisen gis til komponisten.

For å sende inn forslag til Gullskoen Årets danselåt, sender du følgende melding;
DANSELÅT + navn på låta til 2030.*

 

Du kan foreslå låter og kandidater, blant dine favoritter, men ikke mer enn en gang på samme. Så om du sender samme navn ti ganger, registreres dette kun som et forslag. De som foreslås av flest, vil gjennomgå en kvalitetsvurdering av en jury, med rammen av kriteriene nevnt over. På samlet grunnlag folk og jury, vil vi i De Danseglades februarnummer offentliggjøre årets kandidater. Disse kan man da stemme videre frem til årets fire nominerte, som offentliggjøres i De Danseglades aprilnummer. Disse to prisene vil bli delt ut under Dansefestivalen på Sel 13. juli 2013.

* Hver melding koster kr 10,-, og forslag registreres frem til 1. februar 2013. De nominerte kandidatene blir publisert i De Danseglades februarnummer, sammen med de andre kategoriene.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.