Gullskoen


Tradisjonsrik arrangør satser alt på Gullskoen

Tradisjonsrik arrangør satser alt på Gullskoen

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Vi danset til Ole Ivars i Lier

Jonsokdansen på Løno, ved Voss, er et tradisjonsrikt dansearrangement.
– Det hele startet for sju år siden med bandet Scandinavia, et svært vellykket dansearrangement knyttet opp til den det tradisjonsrike festkulturen her på Løno. Ikke minst med våre helt spesielle mattradisjoner, som blant annet smalahove, forteller Brit Løne, familiebedriftens merkantile leder.
En rekke band har de senere årene hatt gleden av å spille opp til dans på Jonsokaften ved siden av det store bålet, og vi legger stor vekt på at våre gjester skal få en best mulig totalopplevelse, sier Brit og nevner godt vakthold og renhold som noe av de viktigste trivselsfaktorene.
– At lokale band også skal få vise seg frem, er for oss veldig viktig, , og vi er veldig stolte av å være foreslått til Gullskoen – årets arrangør. Vi vil bruke dette i vår markedsføring av årets Jonsokdans på Løno, sier Brit som gjerne tar turen fra Vestlandet til Sel i Gudbrandsdalen, i juli måned, for å kunne hente hjem det gjeve trofeet Gullskoen, til Løno.
Brit fremhever at hadde det ikke vært for foreldrene Ivar og Kjellaug sin unike innsats gjennom mange år, ville det ikke vært mulig i dag å kunne tilby Jonsokdansen på Løno til gjester fra fjern og nær.
Du kan gi Jonsokdansen på Løno din stemme ved å sende følgende melding til 2030;
Arrangør ILA.
Les mer om Gullskoen 2012, på Gullskoens egne hjemmesider www.gullskoen.no.

Gullskoen promo feb 2012 Vi danset til Ole Ivars i Lier

 

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også