Gullskoen


Tidligere vinner og Gullskoenkandidat i 2012, Color Line

Tidligere vinner og Gullskoenkandidat i 2012, Color Line

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Gullskoenkandidat Steinar Engelbrektsson

Som en liten opptrapping mot finalen av Gullskoen 2012, har vi tatt en prat med de ulike av kandidatene. Denne gangen har turen kommet til Color Line og underholdningssjef Roger Eilertsen.
-Våre dansearrangementer har mellom 950 og 1300 gjester om bord på Color Magic. Vi har som et helt klart mål å oppnå topp trivsel både hos alle våre gjester og bandmedlemmer. Trives musikerne, gir de alltid maksimalt tilbake på scenen, noe våre dansegjester vet å sette stor pris på.

TOTALOPPLEVELSEN
-Totalopplevelsen om bord er helt avgjørende hvorvidt gjestene kommer tilbake på våre sjøreiser med god mat, god service og ikke minst med populære danseband om bord, sier Roger som legger til at -hele staben går på tå hev for å oppnå en maksimal totalopplevelse for sine gjester om bord på våre skip.

STOLT AV GULLSKOEN
-Gullskoen, som vi er utrolig stolt over å ha mottatt i fjor, oppfatter vi som en bekreftelse på at vi hadde lykkes med våre dansecruise og danse-weekender, sier Roger Eilertsen
-Vårt publikum hadde talt og gav oss Gullskoen ved å gi oss sin stemme, sier en glad cruisemananger –men jeg kan love at vi ikke hviler på lauvbærene her i Color Line og vi står på hver eneste dag, for å lykkes best mulig og for å komme
lengst mulig i kampen om årets Gullskoen, avslutter en svært optimistisk underholdningssjef i Color Line, Roger Eilertsen.

Er en pris som Gullskoen viktig for bransjen?
– Den er et bevis på at flittig og seriøst arbeid lønner seg!

Du kan gi din stemme til Colorline ved å sende følgende SMS til 2030
Arrangør CLM

Gullskoen promo feb 2012 Gullskoenkandidat Steinar Engelbrektsson

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også