Gullskoen


Rekordmange forskjellige som stemmer

Rekordmange forskjellige som stemmer

På forsiden akkurat nå

Til å være en forholdsvis liten pris har Gullskoen stor og bred respons i år blant folket. Og allerede før vi nå går inn i siste uken og selve oppløpet, kan vi avsløre at antallet som stemmer er rekordhøyt, da snakker vi om antall ulike telefonnumre. Vel er det slik også i år at det er noen som har skikkelige støttespillere som legger mye penger i å stemme frem sin favoritt, Men slik det ser ut hittil vil ikke resultatet som foreloigger så langt ha vært annerledes selv om hver telefonstemme hadde kun bli telt en gang. Gullskoen Årets danseband hadde heller ikke blitt annerledes.

Totalt har det kommet stemmer fra mer enn 2300 forskjellige telefonnumre.

Dette er godt å vite, selv om vi i år har hatt modellen at alle kan stemme så mye de vil. Resultatene viser også at de ulike nominerte er flinke å spre sbudskapet og at folk generelt er flinke til å bruke stemmeretten.

Alle som stemmer er med i en stor SMS konkurranse, som har flotte premier; Helg på Storefjell Høyfjellshotell for to personer, og inngang alle dager (gjennomgangsbillett) under Dansefestivalen i Sel 2013 for to personer.

Når vi nå går inn i siste uken vet vi av erfaring at det kommer mange stemmer. I fjor kom det inn mer enn 500 stemmer under selve festivalen på Sel. Og resultatet er så jevnt mellom noen nominerte, at nettopp din stemme kan være utslagsgivende.

Les intervjuene med de nominerte

Les intervjuet med Lars Espen Skogvold som er nominert til Gullskoen 2012 Årets musiker
.
Les intervjuet med Tore Halvorsen som er nominert til Gullskoen 2012 Årets musiker
.
Les intervjuet med Leif Dybendal som er nominert til Gullskoen 2012 Årets musiker
.
Les intervjuet med Øyvind Eikre som er nominert til Gullskoen 2012 Årets musiker
.
Gullskoen 2012 Årets arrangør
.
Gullskoen 2012 Dansefolkets pris
.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også