Gullskoen


Kåsen IL: Gullskokandidat

Kåsen IL: Gullskokandidat

På forsiden akkurat nå

Kåsen IL på Bryne er en populær arrangør både blant publikum og artister. De har hatt stor suksess med sine dansefester, og kan se tilbake på 6 vellykkede år med denne typen arrangementer i Kåsenhallen. Jeg har tatt meg en prat med daglig leder, Stig Erlend Eidså som forteller hvordan idrettslaget opplever det å være Gullsko kandidat.

– Vi kjører dansegallaer to ganger i året, og de er uten tvil våre viktigste arrangementer. Denne typen arrangementer har vært ekstremt populære her i regionen, og det er stort sett fulle hus hver gang, noe vi er strålende fornøyd med. Vi har en fantastisk flott gjeng her som år etter år legger ned timevis av arbeid i idrettslaget og dansegallaene er en populær dugnadsjobb.

Viktige kriterier
– Det skal være arrangementer som er trivelige både for publikum, artister og dugnadsarbeidere. Vi legger også opp til topp kvalitet på orkestrene som spiller, samt voksent vakthold. Det er også viktig med et stort dansegulv samt nok sitteplasser.

Vi ønsker at folk skal sitte igjen med inntrykket av at dette er en profesjonell aktør i bransjen. Vi er ekstremt nøye med å være innenfor skjenkekontroll og brannvesenets rammer samt at vi legger nøye vekt på orden, renhold og sanitær. Det skal ikke være overstadig berusede personer, eller rølp av noe slag. Dette er en svært viktig faktor for at det skal bli en trivelig danseaften både for arrangør og publikum.

Gullskoen
– Vi kommer til å fortsette vårt dansegalla arbeid i lang tid fremover, og det vil jo så klart være en enorm anerkjennelse for alle som legger ned dugnadstimer om vi skulle være så heldige å vinne Gullsko prisen for årets arrangør. Markedsmessig er det jo også en anerkjennelse av vårt konsept, og at opplegget vi har her i Kåsen IL er vellykket og blir satt pris på.

– Arrangementene har to mål, det ene er å generere inntekter for klubben slik at vi kan drive breddeidrett og det andre er å skape et kjekt sosialt arrangement for alle som er glad i god musikk og liker å danse. Sist gjestet Contrazt Kåsenhallen. (Tekst: Laila Røynestad, foto: Arnfinn Borge)

Du kan stemme på Kåsen IL ved å sende følgende melding til 2030;

Arrangør KIL

 

 

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også