Gullskoen


Hilde og Gutta: kandidat til Gullskoen 2012

Hilde og Gutta: kandidat til Gullskoen 2012

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Reidun Strand: Plateprateren og Vagabondfan

Vi presenterer fremover alle kandidatene til Gullskoen 2012 Årets danseband og Årets arrangør. Denne gangen er turen kommet til Dansebandet Hilde og Gutta, som med cd utgivelsen «Til en danseglad» er blant er de tolv bandene som skal konkurrere om årets Gullskoen 2012 Årets danseband. Vi tok en prat med Hilde og Benn Arne Holmen utgjør grunnstammen i bandet Hilde og Gutta som kommer fra Vefsn.
– Dette er meget stort for oss, jubler Benn Arne når DD får kontakt med dem begge to på telefonen. – At vi amatørene kommer på lista med vår cd produksjon og skal konkurrere med de store etablerte bandene som Ole Ivars, Anne Nørdsti og PK dansefolket blant annet, blir kjempetøft. Så her er hver eneste stemme på oss kjærkommen, sier Benn Arne og legger til at de naturligvis håper å være blant de fire bandene som til slutt skal konkurrere i årets finale, blant de nominerte.
– Vi har dessverre ikke noe stort plateselskap i ryggen, men skal stå på til siste sekund, lover Benn Arne som ser rimelig lyst på fremtiden for bandet. Kanskje blir det en cd produksjon til for oss, vi har låtene som skal til, men nå er det Gullskoen 2012 Årets danseband som står i fokus for oss, avslutter Benn Arne Holmen, trommeslager i Hilde og Gutta.
Du kan stemme frem Hilde og Gutta ved å sende følgende melding til 2030; Danseband HG. (Tekst: Bjørn Kåre Larsen, foto: Dag Mangseth)
Les mer om Gullskoen 2012 på Gullskoens egne nettsider www.gullskoen.no

 

Gullskoen promo feb 2012 Reidun Strand: Plateprateren og Vagabondfan

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også