Gullskoen


Gullskokandidaten Storefjell: Høyt oppe med beina på dansegulvet

Gullskokandidaten Storefjell: Høyt oppe med beina på dansegulvet

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Et storslagent Jubileum show da Os Swingklubb feiret 20 år

Arrangøren 1001 meter over havet, Storefjell Resort Hotel på Golsfjellet, er foreslått som kandidat til Gullskoen 2012 Årets arrangør.
– Det er en stor ære å bli foreslått til en slik pris, sier Lars Nibstad på vegne av de fire brødrene Nibstad som eier og driver hotellet i fellesskap.
– Vi har satset på dansearrangementer i en rekke år nå, og har bare gode erfaringer med det, forteller han. Vi har prøvd å utvikle konseptet vårt fra å arrangere enkle dansekvelder til dansegallaer med to band og ikke minst har vi hatt stor respons med våre danseweekender, med dans på både på fredag og lørdag. Oppslutningen har vært svært god, i tillegg til lokalbefolkningen har det kommet overnattingsgjester fra hele landet som liker dansemusikk.

MANGE BAND
– Vi har hatt de fleste kjente bandene hos oss i løpet av de siste årene. Men synes det er viktig å slippe til lokale band også, i den grad det er mulig, sier Lars Nibstad. Vi prøver å få til et arrangement hver måned, med unntak av midt på sommeren. Da er det så stor aktivitet utendørs over hele landet, i form av blant annet flere store festivaler, forteller Lars som også trekker frem et arrangement som de er veldig glade for å på hotellet; «Storefjelltreffen». Festivalen med toraderkappleik og konkuranse for gammeldansorkester arrangeres i tidsrommet 3.-6.mai.

– Men ingenting ville glede oss mer en å få en GULLSKOEN pris til Storefjell i løpet av sommeren, avslutter en travel og optimistisk Lars Nibstad.

Du gir Storefjell din stemme ved å sende følgende melding til 2030;

Arrangør STF

Gullskoen promo feb 2012 Et storslagent Jubileum show da Os Swingklubb feiret 20 år

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også