Gullskoen


Gullskokandidat Hanne Mette Gunnarsrud, klar for en ny epoke

Gullskokandidat Hanne Mette Gunnarsrud, klar for en ny epoke

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Bjørn Elvestad; Mindre slåssing nå

Etter to år sammen med sine kjære, kom Hanne Mette Gunnarsrud med sitt første soloalbum, «VÅR». Mye positiv omtale og nominasjon til Spellemannsprisen, ble henne til del. Nå er hun med i kampen om Gullskoen.
– Det er veldig hyggelig å få være med å kjempe om årets Gullskoen, sier Hanne Mette til De Danseglade. Med sin solide bakgrunn i bandet Contrazt fra februar 2006 og frem til sommeren 2009, var det en kjent artist som kom tilbake i CD hyllene.

HANNE METTE BAND
I Lunnerhallen den 21. april, er det premiere for Hanne Mette og hennes helt nye band.
– Tenk å få stå på scenen igjen, med eget band, det er som en stør drøm , sier Hanne Mette, som er utrolig spent .
– Dette er første gang vi spiller opp til dans sammen, men det er rutinerte karer jeg har fått med meg, forteller Hanne Mette, som gleder seg utrolig til denne kvelden.
– Det blir forøvrig en travel vår og sommer med mye spilling. Ny CD kommer det også innen vi møtes på Seljordfestivalen i juli måned. Så er vi også så heldige at vi skal til Dansefestivalen på Sel også, noe vi gleder oss veldig til, avslutter en travel men som alltid svært blid Hanne Mette. (Tekst: Bjørn Kåre Larsen)

Du kan gi din stemme til Hanne Mette ved å sende følgende sms til 2030

DANSEBAND HNM

Les også vår anmeldelse av Hanne Mettes video «Ingen ord»

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også