Gullskoen


Gullskokandidat 2012: Arrangøren Maj Holstad

Gullskokandidat 2012: Arrangøren Maj Holstad

På forsiden akkurat nå

Maj Helene Holstad er en foreslått kandidat til årets Gullskoen 2012 Årets arrangør. Etter 13 år i bransjen begynner Maj Helene å få lang erfaring som arrangør.
– Det har til tider vært beintøft, sier Maj Helene, når De Danseglade møter henne på Klækken hotel i forbindelse med årets dansegalla i februar. Det er også i forbindelse med dette arrangementet at Maj Holstad er foreslått.
– Jeg ble jublende glad da min datter Elisabeth, en tidlig morgen, kunne fortelle meg at det stod på nettsiden til DD at jeg var blitt foreslått til årets Gullskoen, forteller Maj Helene og legger til, jeg har tidligere vært nominert til Gullskoen en gang, men nådde ikke helt frem i konkuransen med de store arrangørene. Dessverre har ikke jeg de store økonomiske resursene, i min lille virksomhet, men jeg håper inderlig å nå helt frem i årets konkuranse. Mitt motto har alltid vært å sette gjestene i fokus i likhet med bandene, jeg prøver å gi topp service, noe jeg håper å ha lyktes med, sier Maj Helene, som ønsker å få lov til å fortsette med å arrangere disse dansefestene i mange år fremover.
– Mine beste venner er i dette fantastiske miljøet og jeg er så glad i dem alle sammen, avslutter Maj Helene med rørt stemme.

Du kan stemme på Maj Helene Holstad ved å sende følgende melding til 2030
Arrangør KLK

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.