Gullskoen


Gullskoenkandidaten Julie Grundt, med eget band

Gullskoenkandidaten Julie Grundt, med eget band

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Gullskoenkandidat Steinar Engelbrektsson

Den siste tiden har vi presentert de ulike kandidatene til Gullskoen Årets Arrangør og Gullskoen Årets danseband. I siste kategori er «nykomlingen» Julie Grundt en av navnene. Hun er kandidat for sitt debutalbum «Endelg» som kom i fjor vår. Vi stilte henne noen spørsmål rundt det å være artist innen dansebandsjangeren, og om Gullskoen;

– Det er helt utrolig å kunne være kandidat til Gullskoen, sier Julie Grundt til De Danseglade. Fjorårets unge debutant synes alt gikk så utrolig fort.
– Det ble en masse gode opplevelser helt i fra starten, noe som har gitt mersmak. Er allerede i gang med øvinger sammen med mitt eget nye band og skal etter planen være klar for scenen i løpet av sommeren, forteller en svært engasjert Julie.
-Jeg bor på Skotterud og det gjør også Carl Martin Kiisen, som hørte meg synge ganske tidlig. Det resulterte i at jeg fikk anledning til å prøve meg på scenen og ikke minst fikk jeg muligheten til å gi ut min første cd med tittelen «Endelig» noe jeg er svært takknemlig for. Min pappa Trond Erik, som dere sikkert kjenner fra flere år med bandet «Trond Erics», har vært min store støtte og inspirator, forteller Julie som går andre året på videregående skole i hjembygda.
Julie håper at mange arrangører vil gi det nye Julie Grundt Band en sjanse til å få spille opp til dans.
– Vi er heller ikke fjern for tanken om å kunne få gi ut en ny CD, men det blir nok ikke før tidligst på slutten av året. Nå er det Gullskoen som gjelder og jeg håper på mange stemmer til ungdomskandidaten i år, avslutter Julie til De Danseglade.

For å gi Julie din stemme sender du følgende SMS til 2030
Danseband JL

Gullskoen promo feb 2012 Gullskoenkandidat Steinar Engelbrektsson

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også