Gullskoen


Gullskoenkandidaten Anne Nørdsti;

Gullskoenkandidaten Anne Nørdsti; "Det er stort å vinne Gullskoen"

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Swingkråkene i Moss historie

Anne Nørdsti er en av artistene som sammen med bandet sitt er med i kampen om årets Gullskoen, med CD produksjonen «Så gøtt» som kom på markedet
på den lyse årstiden i fjor og ble godt mottatt av publikum.
– Jeg har hatt gleden av å bli nominert og i tillegg vunnet Gullskoen tidligere, forteller Anne til De Danseglade og legger til at det er en fantastisk opplevelse å kunne nå helt frem i kampen om denne prisen.
– Det er rett og slett stort, sier Anne og smiler bredt. Det er mange dyktige kandidater til årets pris i vår kategori, og ønsker dem lykke til alle sammen.
Det er veldig viktig at det finnes en slik pris i bransjen. For de som vinner Gullskoen, er det en stor annerkjennelse for det vi holder på med, år etter år, avslutter Anne som for tiden er midt oppe i en ny hektisk periode med blant annet gullplatetildeling for årets cd-produksjon «På kryss og tvers».
Med den produksjonen har hun nok allerede meldt seg på i konkurransen om Gullskoen 2013. (Tekst: Bjørn Kåre Larsen, foto: Asle Strand)

Du kan gi din stemme til Anne Nørdsti m/band ved å sende følgende sms til 2030
DANSEBAND AN

Gullskoen promo feb 2012 Swingkråkene i Moss historie

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også