GullskoenGullskoenkandidat Steinar Engelbrektsson

På forsiden akkurat nå
Abo promo feb 2012 Vi danset til Polarlys i Leknes
Steinar Engelbrektson Band fikk mange gode tilbakemeldinger etter at CDn «Terningen er kasta» kom i fjor, den syvende i rekken etter at hans første plateutgivelse kom i 2002.
– Vi var svært nøgde med plata og oppnådde veldig bra salg, og det er veldig hyggelig for oss å kunne få være med i kampen om å bli nominert til årets Gullskoen, for den samme plata. Vi i bandet bruker uttrykket dansbar country om vår musikk. Vi ynskjer å spele til eit dansande publikum.
Hva tenker du om Gullskoen som bransjepris?
– Denne prisen er med å synleggjere oss som band og er eit flott tiltak frå De Danseglade. Å bli nominert til denne prisen er ein seier i seg sjølv, når ein veit kor mange aktuelle kandidater det er å velje mellom. Det at dansefolket sjølv er med å bestemme er flott og eit endå større seier for dei som vinn enn om ein jury beståande av 3 til 5 pers skulle bestemme.
Etter 15 år på veien er Steinar Engelbrektson Band et ettertraktet band rundt om.
– Vi tar turen hvor det måtte være, sier Steinar som kan vise til en omfattende spilleplan hvor Dansefestivalen på Sel blir et høydepunkt til sommeren.
– Det kommer også et par singler i løpet av sommeren, før vi til høsten er klar med ny CDutgivelse, sier Steinar Engelbrektson som for øvrig har rekorden på Dansefot Jukeboks med låten «På grunn av bagateller» som har vært der på menyen siden 2004.
Framover våren skal vi jobbe i studio og etter planen kome med ny plate før året er omme. Låtane på denne plata vil hovudsakleg vere låter som trigger dansefoten som igjen gjer at fleire ynskjer å kome på dei arrangementa vi spelar på. Gode tekster er viktig for oss noko som vi tidligare har fått mange gode tilbakemeldingar på, avslutter Steinar til De Danseglade! (Tekst: Bjørn Kåre Larsen, foto: Arild Hansen)
Du kan gi din stemme til Steinar Engelbrektson Band med å sende følgende sms til 2030:
Danseband STE

Gullskoen promo feb 2012 Tradisjonsrik arrangør satser alt på Gullskoen

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også