Gullskoen


Gullskoenkandidat Ole Ivars: Blir aldri lei av nominasjoner

Gullskoenkandidat Ole Ivars: Blir aldri lei av nominasjoner

På forsiden akkurat nå
Abo promo feb 2012 DD anmelder video: Pegasus Trenger ei dame
Tradisjonen tro er bandet Ole Ivars med i kampen om Gullskoen, denne gangen med CD produksjonen «34». En tittel som forteller at dette er den trettifjerde CDn som bandet har gitt ut til nå. En imponerende innsats som har resultert i en rekke nominasjoner og priser i løpet de siste førtiseks årene.
– Vi er alltid glad for å være med i kampen om Gullskoen, som er en svært hyggelig pris i vår bransje, sier William Kristoffersen til De Danseglade.
– Vi blir aldri lei av å bli nominert til ulike priser, selv om vi er tildelt Spellemannspriser og Gullskoen tidligere, forteller han. Jeg personlig synes det til tider kan være noe stressende med alle disse konkuransene i media som er basert på alltid å være best innenfor kultur og idrett. Man kan ikke lenger se en fotballkamp på TV, som jeg gjør ofte, uten å sitte med mobilen i hånda, klar for å stemme på den beste spilleren, sier William Kristoffersen, den alltid like blide og smilende Ole Ivars ambassadøren.
– Det er veldig flott at de fire nominerte til Gullskoen, i vår kategori, blir presentert på TV 2 i mai. Det gir bandene en fantastisk god anledning til eksponering på TV, som vi dessverre ikke så altfor ofte har muligheten til, avslutter William, som sammen med de andre i bandet gleder seg til en hektisk vår og sommer.
Du gir din stemme til Ole Ivars ved å sende følgende melding til 2030;

Danseband OI

Gullskoen promo feb 2012 DD anmelder video: Pegasus Trenger ei dame

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også