Gullskoen


Gullskoenkandidat 2012 og tidligere vinner Letohallen

Gullskoenkandidat 2012 og tidligere vinner Letohallen

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Dans i Karlsøy, Gullskoenkandidat i nord Troms

Vi har den siste tiden presentert ulike kandidater som er med i kampen om de to Gullskoenprisene Årets arrangør og Årets danseband. Denne gangen har vi besøkt letohallen og tatt en prat med Tone Føleide Sandvold. Letohallen ligger sør for Eidsvoll, rett nord for Oslo.

Hvordan er det å arrangere dans i ditt distrikt?
– Fordi vi ligger så nær Oslo kan det ofte være utfordrende med publikumsarrangement hos oss da det er mye som skjer i relativ nær avstand hver helg. Men når det gjelder dansegallaene som vi arrangerer, opplever vi at både det lokale og regionale publikum møter opp og vi har alltid gode besøkstall på våre dansearrangement.

Hvorfor gjør dere det?
Det er jo selvfølgelig en kommersiell tanke bak det vi gjør. Men vi ser også behovet for nettopp slike arrangement hvor gjester i alle aldre danser og koser seg i en uformell, men likevel stilfull setting. Og med mange positive tilbakemeldinger fra både gjester, publikum og artister gjør dette at vi også synes det er veldig moro å være arrangør også!

Hva tenker dere om Gullskoen, og det å være en av kandidatene?
– Det er selvfølgelig stor stas å være en av kandidatene! Vi var nominert og vant i 2009 og det syntes vi var veldig moro – og vi ble kjempestolte. Gullskoen er også et bevis på at vi som arrangør gjør jobben vår riktig, og er samtidig en gulrot som henger høyt og som vi mer enn gjerne strekker oss mot. Vi håper jo at vi kan nå like langt i år som i 2009 – så vi krysser fingerene.

Er en pris som Gullskoen viktig for bransjen? Hvorfor?
– En pris som Gullskoen er viktig fordi det er pr i dag den eneste pris eller utmerkelse man kan få som arrangør – et bevis på at man ”gjør jobben sin”, at man skal ha noe å strekke seg etter. Det er også viktig at kravene som blir stilt er høye slik at prisen fortsatt skal henge høyt og at man må yte det lille ekstra for å nå opp til toppen, og faktisk få tittelen Årets Arrangør, avslutter Sandvold til De Danseglade.

Du gir din stemme til Letohallen ved å sende følgende SMS til 2030
Arrangør LTO

Gullskoen promo feb 2012 Dans i Karlsøy, Gullskoenkandidat i nord Troms

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også