GullskoenGullskoenfest med stor F på TV2 i dag tidlig

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 På konsertar i Austrheim og Lindås kyrkje med Steinar Engelbrektson Band og AuRa.

Det var en stor gjeng som møtte opp i de tidlige timer på God Morgen Norge og TV2 i dag tidlig, torsdag den 14. juni. En dag mange i dansebandsbransjen hadde ventet på. Gullskoen 2012 Årets danseband skulle kåres. Og hvilken finale. Både programledere og bandmedlemmer var i storform. Hvert band var representert backstage og ble fulgt av eget kamera, mens spenningen ble utløst på direkten av Vår Staude, en av dagens to programledere.

Spenningen var til å ta og føle på i timene og minuttene før sending, og latteren satt både løst og litt nervøst på de fleste. Alle var klart enige om at dette var en stor dag for dansebandsbransjen og at Gullskoen er en flott måte å fremme den positive kulturen som norsk dansekultur er.

Som alle vet, dro også Contrazt i år, det lengste strået, med dere leseres hjelp. Men det var mange stemmer. I alt 4500 bare siden nominasjonen var klar den 3. mai. Samlet har det kommet inn mer enn 8500 stemmer i år.

En periode etter nominasjonen var det ganske jevnt mellom flere av de nominerte, men etterhvert kom det ganske tydelig frem hvem dere lesere mente var årets favoritt. Men uansett var det ingen tapere i dag, og selv om nok alle fire godt kunne tatt med seg trofeet hjem, var det nok ingen som ikke unte Contrazt seieren.

 

Se på bildene under, og du vil få litt inntrykk av hvordan stemingen var i studio og ikke minst i greenroom før sending. (Alle foto: Asle Strand)

Mange følger spent med når Dag Mangseth finner frem konvolutten, står det mitt navn der?

 

Vår Staude holder «kortene» tett til brystet mens Reidar Buskenes, er spent på hvem som er vinneren

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også