GullskoenGullskoen 2012: Vinnere av SMS konkurransen er klare

På forsiden akkurat nå

Gullskoen 2012 har blitt en gigantisk suksess. Med nesten 11000 stemmer totalt, har dansefolket og De Danseglades lesere vært sitt ansvar bevisst, og stemt på sine favoritter. Stemmene har vært avgjørende for hvem som til syvende og sist vant, og i tillegg har det gitt resultatene en bredest mulig forankring. Mer enn 25000 forskjellige personer har bidratt med stemmer. Alle disse tallene er i seg selv rekorder, og det beste av alt er at vinnere i samtlige klasser også er vinnere om man lar hvert telefonnummer telle kun en stemme. Nå er dte ikke slik at det er veldig få som har stemt utrolig mye, men noen skiller seg selvsagt ut, og har vært mer enn rause i budsjettet sitt for sms stemmer.

Uansett har vi trukket ut tre heldige vinnere. I år var premiene som følger;

Weekend på Storefjell Høyfjellshotell for to personer

Gjennomgangsbillett for to personer under Dansefestivalen på Sel 2013

Årsabonnement på De Danseglade.

Vinnere ble som følger;

Weekend Storefjell ble vunnet av – Laila Fagerholt Grefstad fra Storås

Gjennomgangsbillett Dansefestivalen 2013 – ble vunnet av Svenn Øvrebø fra Arendal

Årsabonnement på De Danseglade – ble vunnet av Eli Synnøve Steinbru fra Bryne

Vinnere må selv ta kontakt med redaksjonen i De danseglade på post@dd.no for å få tilsendt sine premier. Vi gratulerer så mye, og takker alle lesere for flott innsatts i smsavstemmingen til Gullskoen 2012.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også