GullskoenGullskoen 2012: Programleder i år som i fjor er Kai Robert Johansen

På forsiden akkurat nå
Klikk Her Vi danset til Ole Ivars på Tanumstrand i SverigeAllroundentertaineren fra Østfold, Kai Robert Johansen, er også igjen i år klar for Sel og Dansefestivalen. I tillegg vil han, sammen med redaktør Dag Mangseth i De Danseglade, stå for programlederjobben under Gullskoenshowet lørdag kveld.
Spiller på flere strenger
Kai Robert er en artist som spiller på flere strenger på mer enn en måte. I tillegg til å være sosialt engasjert, og i en årrekke har gjort mye for psykisk utviklingshemmede, har han markert seg i mange sammenhenger som en habil trompetist.
Nå står også en CD utgivelse for tur, beregnet på det amerikanske markedet. Og i denne forbindelse skal han også «over there» for å gjøre flere opptredener og konserter.
Kai Robert med et av sine aliaser "Energiklumpen"
Og som ikke dette er nok, kan du i tiden før Dansefestivalen går av stabelen, følge med både han og fjorårspublikummet på Sel på NRK1 i serien «På vei til Sel». En serie som vil gå hver lørdag, med oppstart 23. juni.
Det er også i tillegg planlagt produksjon av en ny serie om det samme, med visning i 2013 – «På vei til Sel – del 2».
Under Dansefestivalen kan du i tillegg til å se denne sprudlende altmuligmannen som konfransier og Gullskoenprogramleder, både med underholdning ti lde eldre, samt sammen med Spilloppgjengen – en gjeng med glade mennesker som alle har stor spilleglede.
Vi gleder oss til alt sammen allerede!
Gullskoen promo feb 2012 Ikoner og bullits for eget bruk

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også