GullskoenGullskoen 2012: Nominerte Øyvind Eikre

På forsiden akkurat nå

Om en liten uke går startskuddet for Dansefestivalen på Sel i Gudbrandsdalen. På selve finalekvelden den 14. juli, fra storscena, skal De Danseglade også i år dele ut Gullskoenpriser. Vi har allerede delt ut Gullskoen 2012 Årets danseband på TV2 i juni, nå gjenstår tre priser, og vi har tatt en prat med Øyvind Eikre fra Vestnorge, nominert til Gullskoen 2012 Årets musiker.
– Det er en stor ære å være nominert, men det er «kraftige» karer jeg kjemper mot, sier Øyvind til DD. Dette året spiller Vestnorge på storscenen denne lørdagskvelden på Sel, og det ville vært stor stas å kunne vinne Gullskoen i år, jeg skal i hvert fall være der å oppleve dette fra scenen som nominert. Gullskoen gir veldig god reklame for alle de nominerte, noe vi setter stor pris på, forteller Øyvind. Humøret er i hvertfall på topp etter at Vestnorge for kort tid tilbake kom på VG-lista for første gang og vi registrerte terningkast seks for vår siste cd utgivelse. Dette gir oss styrke til å stå på selv om det er litt tøffe tider i bransjen akkurat nå, med noe færre arrangementer. Men nå takker jeg vårt publikum som har gjort det mulig for meg å bli nominert til Gullskoen og som har gitt oss så gode tilbakemeldinger, sier gladgutten Øyvind Eikre i Vestnorge til DD. (Tekst: Bjørn Kåre Larsen)

For å stemme frem Øyvind sender du følgende melding til 2030;
MUSIKER ØYE

Les intervjuene med de nominerte

Les intervjuet med Lars Espen Skogvold som er nominert til Gullskoen 2012 Årets musiker
.
Les intervjuet med Tore Halvorsen som er nominert til Gullskoen 2012 Årets musiker
.
Les intervjuet med Leif Dybendal som er nominert til Gullskoen 2012 Årets musiker
.
Les intervjuet med Øyvind Eikre som er nominert til Gullskoen 2012 Årets musiker
.
Gullskoen 2012 Årets arrangør
.
Gullskoen 2012 Dansefolkets pris
.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også