GullskoenGullskoen 2012: Festen, utdelingen og vinnerne

På forsiden akkurat nå

Og det ble storeslem denne gangen. Show, regi og de nominerte, bidro sammen til at det ble en festkveld på Sel, den siste dagen av Dansefestivalen. Klokken ti braket det løs, og det var tolv spente nominerte i de ulike klassene. Programleder Kai Robert Johansen gjorde en flott jobb, og storteltet på Sel var fylt til randen av spente publikummere. Klikk Her Seljordfestivalen 2012: Nok eit flott gjennomført arrangementAllerede da lyset ble tatt, før selve showet startet, begynte publikum en taktfast klapp, som også eskalerte da det hele braket løs, med prosjonell lyd og lysproduksjon. (Alle foto: Asle Strand)


Først ut var utdelingen av Gullskoen 2012 Dansefolkets pris.
De nominerte var:
Gunnar Sørløkk fra Storås
Vigdis Schelbred fra Moss
Thomas Neraasen fra Gjøvik
Remi Pladsen fra Oslo
Vinneren ble Gunnar Sørløkk. Prisutdeler var redaktør Dag Mangseth

Så var turen kommet til Gullskoen 2012 Årets arrangør
De nominerte var:
Kåsen IL for dansegalla i Kåsenhallen
Ivar Løne AS for Jonsokdansen på Voss
Maj Helen Holstad for Dansemorro på Klækken hotell
Direktøren AS – for Dans i Karlsøy i Troms
Vinneren ble Ivar Løne AS. Prisutdeler var Gullskoenvinner fra i fjor, Erik Forfod

Siste prisen som ble delt denne kvelden var Gullskoen 2012 Årets musiker
De nominerte var:
Leif Dybendal fra Contrazt
Øyvind Eikre fra Vestnorge
Tore Halvorsen fra Ole Ivars
Lars Espen Skogvold fra Vagabond
Vinneren ble Leif Dybendal fra Contrazt. Denne kvelden representert av Johnny Enger fra Hanne Mette Band. Prisutdeleren i år var forårsvinner Odd Arne Sørensen.

Det har gjennom våren også vært en stor SMS konkurranse knyttet til Gullskoen. I alt nesten 11000 stemmer kom inn i årets avstemming, og blant disse har vi trukket ut 3 vinnere. Disse vinnerne ble offentliggjort mellom utdelingen av hvert Gullskoen trofe.

Etter at de tre prisene ble delt ut, inviterte programleder Kai Robert Johansen Øystein Ulen til scena, der en hyggeluig overrekkelse av en blomsteroppsatts, ventet. Det var Dag Mangseth, som på vegne av Gullskoen og De Danseglades lesere, takket for at vi har en slik flott arena for dansefolket. I tillegg til at det også de siste fire årene har vært arena for utdelingen av Gullskoenprisene.

Showet ble rundet av med Quando Quando, fremført av programleder og trompetvirtuos Kai Robert Johansen

Hele produksjonen ble filmet av Norvid – videoproduksjonsselskapet til Kjetil Nordfjeld. Han gjør andre ting enn å stå på scenen foran bandet Christiania, og vi er spente på hvordan resultatet blir. Etter planen vil vi publisere denne filmen på nett innen uke 30. Følg med.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også