GullskoenGullskoen 2012 Årets danseband, går mot målstreken

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 På konsertar i Austrheim og Lindås kyrkje med Steinar Engelbrektson Band og AuRa.

Årets Gullskoen-finalister i kategorien Årets danseband var samlet i TV-2 huset i Oslo fredag 11.mai. Hele nasjonen kunne i løpet av den direkte sendte God Morgen Norge sendingen, stifte bekjentskap med årets nominerte. Det hele avgjøres på TV2 God Morgen Norge torsdag den 14. juni klokken 08.00

Fjorårsvinner
Contrazt representert med vokalisten Gro Anita Johansen syntes det var kjempestas å være nominert
I to kategorier i år. Fjorårsvinner Contrazt, har musikeren Leif Dybendahl blant de nominerte i kategorien Årets musiker. Muligheten for å hente hjem to Gullsko fra årets konkurranse er bandets klare mål i år.
– Det var kjempehyggelig å vinne, og det gav mersmak, forteller Gro Anita oss like før hun skal sminkes tidlig denne fredag morgen i TV-2 huset på Karl Johan. Årets nominasjon er etter produksjonen «Har det på G» som kom i fjor.
Du stemmer på Contrazt ved å sende: Danseband CTR, til 2030.*

Hanen
Blant de øvrige nominerte finner vi den eneste «hanen i kurven», Steinar Engelbrektsson. Etter en lang busstur med nattekspressen fra Sandane, var det en svært stolt «hane» som kunne dele sofa med de tre øvrige nominerte representantene Gro Anita Johansen, Anne Nørdsti og Hanne Mette Gunnarsrud. Steinar mimret litt tilbake og kunne ikke unngå å minnes duetten «Ikkje gje opp håpet»med Anne Nørdsti fra 2008, som har oppnådd 250000 visninger på You Tube.
– Det er noen fantastisk dyktige band vi konkurrerer mot, sier Steinar med et kjent smil, men med en alvorlig tone i stemmen. – Det er så fantastisk å kunne være med i gjengen, når det gjelder Gullskoen, fastslår Steinar. Han er for øvrig er meget godt fornøyd med responsen fra publikum når det gjelder produksjonen «Terningen er kasta» som hans band er nominert for.
Du stemmer på Steinar Engelbrektson Band ved å sende: Danseband STE, til 2030.*

Hanne Mette
Hanne Mette Gunnarsrud, nå med eget band, var kanskje den gladeste jenta på Frokost-TV denne morgenen. Etter flere år som vokalist i Contrazt bak seg, var det veldig spesielt å kunne å kunnemøte igjen sine kollegaer og «konkurrenter».
– Gullskoen er noe helt spesielt og det må bare oppleves, sier Hanne Mette til DD, Hun kom sist år med CDn «Vår».
Du stemmer på Hanne Mette ved å sende: Danseband HNM, til 2030. *

 

Anne Nørdsti
Den siste av de nominerte er også en tidligere Gullsko vinner. Anne Nørdsti med sitt band er nominert igjen. Med sin etterhvert lange erfaring som vokalist med eget band er det produksjonen «Så gøtt» det dreier seg om.
– Jeg har hatt en god følelse hele veien og nå er det bare å gi fullt trøkk frem til den 14.juni, da det hele skal avgjøres her på TV2, sier en svært optimistisk Anne Nørdsti til DD.
Du stemmer på Anne Nørdsti Band ved å sende: Danseband AN, til 2030.*

Din stemme teller
Stemmeavgivningen ved årets Gullskoen har aldri vært større. Dansefolkets dom ved årets Gullskoen, kategori årets danseband, blir kjent den 14. juni. Da blir resultatet presentert i «God Morgen Norge». Frem til målstreken nås, vil alle de nominerte bandene prøve å overbevise sitt publikum om at de fortjener en Gullskoen pris, kategori årets danseband. Du leser mer om hvordan du stemmer på Gullskoens hjemmesider.Du kan også vinne flotte premier, da vi har stor trekning mot de registrerte telefonnumrene. * Det koster kr 10,- pr stemme. (Tekst: Bjørn Kåre Larsen, foto: Asle Strand)

Her er de fire samlet foran kamera backstage rett før sending i en egenreklame for Gullskoen.no

 

De nominerte i studio etter sending, med redaktør for De Danseglade, Dag Mangseth i midten foran.

Gullskoen promo feb 2012 Contrazt: Vi har det på G for Gullskoen

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også