GullskoenGullskoen 2012 Årets danseband - Contrazt

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 På konsertar i Austrheim og Lindås kyrkje med Steinar Engelbrektson Band og AuRa.

Årets første pris av Gullskoen, går til Contrazt. Også i år, var det dette bandet som trakk det lengste strået, og for vel en time siden ble dette klart, under programmet God Morgen Norge på TV2. Nærmere 4000 stemmer har kommet inn samlet på de fire prisene siden de nominerte ble offentliggjort den 3. mai. Totalt har nesten 8000 stemmer kommet inn siden februar. De fire nominerte til Gullskoen 2012 Årets danseband, ble også behørig presentert på God Morgen Norge den 11. mai.

Grunnlaget for nominasjonen var en plateutgivelse i 2011 som ble ekstra høyt verdsatt av vår anmelder. Dette i kombinasjon med publikumsstemmer, bestemte årets vinner. De nominerte til prisen i år var;

Steinar Engelbrektson Band for «Terningen er kaste»

Anne Nørdsti Band for «Så gøtt»

Hanne Mette Gunnarsrud for «Vår»

Contrazt for «Har det på G»

Du vil litt utover dagen i dag få en bildereportasje fra selve utdelingen og etterpå. Antagelig så du også på God Morgen Norge og fikk med deg nyheten direkte der.

De Danseglade gratulerer alle nominerte, og takker for flott innsatts, og en spesiell gratulasjon går selvsagt til vinnerne Contrazt!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også