Gullskoen


Dænsebændet: Spellemannsvinner og Gullskokandidat

Dænsebændet: Spellemannsvinner og Gullskokandidat

På forsiden akkurat nå

Vi kommer fremover til å ta en prat med de forskjellige band og arrangører, som er foreslått som kandidater til årets Gullskoen. Dænsebændet er et av banda som er med i kampen om Gullskoen 2012 – Årets Danseband. De blide spellemenn er for tiden i jubileumsmodus og kan se tilbake på 30 begivenhetsrike år på scena. Nylig fikk bandet også tildelt selveste Spellemannsprisen for albumet ”Vi talas”.
– Det å få være blant kandidatene til Gullskoen er så klart veldig moro, sier Arnstein Tungvåg til DD. Vi blir både ydmyke og takknemlige over en slik anerkjennelse, og ser at jobben vi gjør blir prisgitt. Gullskoen er en meget positiv pris for bransjen vår.
– Jeg tror vi først og fremst har nådd opp fordi folk liker den dansemusikken vi representerer. Vi får ofte høre at vi er lette å danse til og det tror jeg er en viktig faktor.
– Det var jo også veldig stor stas for oss i Dænsebændet å få tildelt Spellemannsprisen tidligere i år. Det er den høyeste musikalske utmerkelsen man kan få her til lands, og det å gå til topps i vår sjanger var utrolig moro. Nå får vi bare krysse fingra for en Gullsko også! (Tekst: Laila Røynestad)

Du kan stemme på Dændebændet ved å sende følgende melding til 2030;

Danseband DNS

 

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også