Gullskoen


Gullskoen 2011: Årets musiker - se intervju med vinneren

Gullskoen 2011: Årets musiker - se intervju med vinneren

På forsiden akkurat nå

Gullskoenprisene ble i år delt ut under Dansefestivalen på Sel den 16. juli.
Nest sist på kvelden var det tid for musikerprisen. De nominerte var i år; William Kristoffersen, Arnstein Tungvåg (ikke tilstede), Lars Espen Skogvold (rep ved Hanne Mette Gunnarsrud) og Odd Arne Sørensen.
Og det var trekkspilleren, kjent fra Ingemars gjennom en årrekke, som fikk prisen. I begrunnelsen kunne du lese følgende;
Gullskoen 2011 Årets musiker, går til en person som har utmerket seg på scenen. Evnen til å spre danseglede er ekte og han utfører sitt virke som musiker på en tilstedeværende måte. Han har i tillegg hjulpet mange andre musikere og band, ikke minst gjennom sitt eget produksjons-selskap. Med sin torader var han en av hovedprofilene i et av de aller mest populære banda helt østfra i kongeriket, som også noen ganger også har stukket av med Gullskoentrofeet. I år trekker han alene det lengste strået!
Jubelen stod i taket da publikum underveis i argumentasjonen fant ut hvem som var den heldige vinneren! Det var tidligere Gullskovinner, Lasse Johansen, som delte ut prisen.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også