Gullskoen


Gullskoen 2011: Årets danseband - se tv sendingen

Gullskoen 2011: Årets danseband - se tv sendingen

På forsiden akkurat nå

En milepel er passert gjennom årets utdeling av dansebandprisen. TV2 ble rammen for prisen Gullskoen 2011 – Årets danseband, gjennom programmet God Morgen Norge.

De fire bandene som var nominert i år var, PK & Dansefolket, Rainbow, Carmen og Contrazt. Alle band var representert, og Rainbow og Carmen kom mannsterke. Contrazt og PK var representert med PK selv, og Gro Anita Johansen.

At Gullskoen har vekket nysgjerrighet hos TV2, ser vi på som en stor milepel, og både programledere og de fremmøtte, kjente på en stor spenning i forkant av utdelingen. TV2 hadde også rigget til eget greenroom, slik at de av bandmedlemmene som ikke var tilstede i studio, fulgte det hele derfra, også med kamera backstage, som det gjøres på større programmer og show.
Undertegnede og Signe Tynning var sammen om å åpne konvolutt og utrope vinnerne Contrazt. Og det var en strålende Gro anita som utbrøt; “Dette er den første orntlige prisen vi har vinni”!

Det er De Danseglades lesere som utover våren har stemt frem sin nominerte og favoritter, og Contrazt var en klar vinner hos folket. Mer enn 2000 stemmer hadde kommet inn i ukene før selve avgjørelsen falt! Både under programmet, og etter sending vanket det mange gratulasjoner. Per Kristian Støbakk mente det var hans personlige favoritt som vant, noe som må sies å være ganske så raust. Gro Anita hadde mottatt mer enn 100 SMS før vi hadde kommet oss ut på Karl Johans gate.

TV2s programredaksjon var også svært fornøyd med det hele etter sending, og inviterte oss tilbake igjen neste år. Mer om dette vil du kunne lese om utover høsten og vinteren! Hyggelig er det i hvert fall at dette legges merke til, og alle deltakere og nominerte samstemte i at dette er et stort steg videre for dansebandsbransjen generelt, og Gullskoen spesielt.

De Danseglade gratulerer både nominerte, og Contrazt spesielt!

TV2s sending!

Intervju rett etter sending!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også