Gullskoen


De Danseglade: Vi anmelder musikkvideo

De Danseglade: Vi anmelder musikkvideo

På forsiden akkurat nå

Å lage musikkvideo er snart like vanlig som å gi ut musikk, for norske danseband. Hva er da mer naturlig da enn å ta dette på like fullt alvor som ordinære musikkanmeldelser. DD lanserer derfor en nettbasert videoanmeldelse, som igjen etterhvert også vil danne grunnlag for nok en Gullskoenpris – Gullskoen Årets musikkvideo.
Vi trenger i første omgang forslag på filmer som allerede er publisert, i år eller tidligere. Det må være norsk musikk vi snakker om, og norske danseband. Ellers er kriteriene ganske åpne. Vi vil deretter, basert på fire parametre anmelde løpende, med evaluering en gang pr uke. På slutten av året vil de som scorer høyt her, bli grunnlag for det som foreslåes nominert for Gullskoenprisen påfølgende år.

Det er derfor i første omgang opp til deg som leser å finne dine favorittvideoer på You Tube. Representerer du et band eller et management, er det viktig at det som gis ut av videoer, blir gjort kjent for oss. Forutsetningen er at videoen ligger fritt tilgjengelig for fri for visning, uten at dette kommer i konflikt med opphavsrettigheter og Tono.
Send oss en mail med lenker til de videoer du mener vi bør se nærmere på. Som sagt – i starten kan du gjerne sende oss et forslag på noe som ikke er ferskt i år. Fra neste år vil det kun være videoer som er ferske av året som blir vurdert. Jobben blir derfor litt ekstra stor i år, både for dere som foreslår, samt for oss som skal vurdere alt sammen.
En video vurderes etter fire kriterier av oss;
Musikalsk
Dansbarheten
Teknisk kvalitet
Dramaturgi

Send oss en mail på post[at)dd.no med din liste.

Abonner på DD knapp e1319455816692 Vi danset til Contrazt på Slobrua

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.